Ulei esential de Usturoi Romanesc Bio
Descrierea produsului
- Infectii cutanate cu stafilococi, streptococi,
- Este foarte eificent in bataturi, calozitati, veruci
- Paraziti intestinali sau cutanati
- Stoparea caderii si stimularea cresterii parului
- Detoxifierea scalpului
- Mancarimi, iritatii, exces de sebum matreata
- Infectii bacteriene, virale, antifungice, infectii nosocomiale,
- Bronsite, gripa, tuberculoza
- Tulburari de ritm cardiac, atacuri de cord, angina, ischemie, hipertensiune
- Arteroscleroza, prevenirea formarii cheagurilor de sange
- Varice, hemoroizi, congestii si staze venoase
- Infectii si tulburari intestinale
- Intoxicatii alimentare, hepatice
- Hipercolesterolemie
- Dereglari ale sistemului endorin
- Maladii nerodegenerative asociate cu inaintarea in varsta
- Ca ingredient culinar in prepararea uleiurilor aromatizate, vinegretelor, a preparatelor culinare
Detalii
Principalii constituenți chimici: diallyl disulfide, diallyl trisulfide, allyl methyl trisulfideAroma: intens, puternic, purgent, sulfuros,specific de usturoiNota: de bazaTara de proveninta: RomaniaCalitate:Organica, alimentara, terapeutica, farmaceurica, conform Ph. Eur.Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)100% complet (nu este decolorat,deterpenat sau rectificat )100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)Cantitate:5 ml ambalat in recipient din sticla albastru cobalt,cu picurator
Uleiul esential de usturoi obtinut din culturi locale, romanesti, este o raritate pe piata uleiurilor esentiale. Cu un miros specific, coplesitor, este folosit mai mult in industria alimentara sau farmaceutica, decat in aromaterapie, insa poate fi incorporat complementar sau ca unic ingredient in protocolul de vindecare pentru mai multe afectiuni. Studii recente au demonstrat ca uleiul esential de usturoi are o actiune antioxidanta remarcabila, mai puternica decat scortisoara si cuisoarele, considerate cele mai puternice antioxidante naturale, compusii sulfurati continuti in uleiul esential demonstrand activitate antioxidanta superioara cinamaldehidei si eugenolului, moleculele antioxidante neutralizeaza radicalii liberi ce provoaca diverse dezechilibre si boli si accelereaza procesele de imbratranire. Mai mult, se pare ca unul din componentele uleiului esential de usturoi, diallyl disulfide are efecte anticancerigene demonstrate in vitro.
Proprietati generale: Este prin excelenta un ulei cu proprietati antiparazitare, antibacteriene, antimicorbiene, antioxidante, imunomodulatorare, antiinflamatoare, este un suport excelent pentru sistemul cardiovascular, cu actiuni benefice asupra reducerii colesterolului si a presiunii sangvine, adjuvant in infectiile respiratorii, ajuta ela expectorarea secretiilor bronhice, promoveaza cresterea parului, indeparteaza verucile, este un insecticid remarcabil.
Proprietati specifice:
Antiparazitar ++++: datorita compusilor sulfurosi, este eficient pe mai multe tipuri de paraziti, inclusiv giardia si Toxoplasma.Antioxidant ++++: datorita compusilor sulfurati, diallyl disulfide, diallyl trisulfide, allyl methyl trisulfide, este unul din cele mai puternice antioxidante naturale.Cardiotonic ++++: compusii specifici din uleiul esential de usturoi, poate avea actiune anticoagulanta si antiagreganta plachetar, previne formarea trombilor, care prin migrare produc accidente vasculare.Digestiv+++: La nivelul aparatului digestiv, distruge germeni patogeni responsabili de infectii si afectiuni gastro-intestinale, stimuleaza digestia, regleaza tranzitul intestinal si protejeaza flora intestinala sanatoasa, elimina parazitiiHipotensiv+++: S-a demonstrat ca datorita compozitie in compusi sulfurosi poate imbunatatii circulatia sangvina si echilibra tensiunea arteriala.Imunomodulator+++: Este un stimulant de exceptie al sistemului imunitar, un aliat pretios in perioadele reci. Este indicat in:
Opinii
Adaugati un comentariu
Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati