Ulei esential de Lemn de Siam

Ulei esential de Lemn de Siam Zoom

Ulei esential de Lemn de Siam

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 316
Este un ulei esential prin excelenta dedicat barbatilor, cu efecte tonice, afrodisiace, revitalizante.

Disponibilitate: In stoc

49,00 RON
Descrierea produsului

    Detalii

    Denumirea latina: Fokienia hodginsii
    Familia botanica: Cupressaceae
    Alte denumiri: Siam Wood, Fokienia, Fujian Cypress
    Partea folosita: lemn
    Cultura: organica
    Obtinut prin: distilare completa cu vapori de apa, la presiune joasa
    Tara de origine: Vietnam
    Miros: lemnos, proaspat
    Nota parfum: mijloc-varf
    Principalii compusi biochimici: Fokeniol, trans-Nerolidol, Eudesmol, Elemol
    Calitate: Organica, certificat de Ecocert FR-BIO-01
    Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
    100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
    100% complet (nu este decolorat, nu este deterpenat, nu este rectificat )
    100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
    Cantitate:10 ml, ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
     
    Este un ulei esential prin excelenta dedicat barbatilor, cu efecte tonice, afrodisiace, revitalizante, echilibrante hormonal cu actiune asupra axei pituitare-cortico-suprarenale, indicat in stari de  epuizare fizica si psihica, in deficit de testosteron, in probleme prostatice.
     
    Contraindicații si atentionari: De evitat folosirea de catre femei, datorita posibilelor efecte hormonale! De evitat in timpul sarcinii si alaptarii! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
    Conditii de pastrare si depozitare: Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle de culpoare inchisa, ermetice, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 30°C.
    Disclaimer: Nu incurajam automedicatia!  Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune. Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati, site-uri de specialtate. Cititorii sunt sfatuiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul. Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
    Toate informatiile oferite pe site, sunt oferite în scop informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nici nu pot angaja responsabilitatea noastră.
     
Opinii

    Adaugati un comentariu

    Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

    Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab