Ulei esential de Isop Decumbens, bio

Ulei esential de Isop Decumbens, bio Zoom

Ulei esential de Isop Decumbens, bio

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 317
Isopul Decumbens este folosit în mod tradițional pentru a facilita respiratia si a descongestiona caile respiratorii in stari de infectii respiratorii sau in manifestarile alergice ale febrei fanului. Datoruta continutului in linalol si 1,8 cineol, are proprietati antiinfectioase, expectorante, anticatarale, neurotonice.

Disponibilitate: In stoc

59,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Denumirea latina: Hyssopus Officinalis L. Var. Decumbens
  Familia botanica: Lamiaceae
  Alte denumiri: Isop tarator, Isop de munte
  Partea folosita: parti aeriene inflorite
  Cultura: organica
  Obtinut prin: distilare completa cu vapori de apa
  Tara de origine: Spania
  Miros: cineolata, medicinala, cu note de pin și eucalipt.
  Nota parfum: mijloc-varf
  Principalii compusi biochimici: 1,8 Cineol, beta-Pinene, cis-beta-Ocimene
  Calitate: Organica, certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
  100% complet (nu este decolorat, nu este deterpenat, nu este rectificat )
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
  Cantitate:5 ml, ambalat in sticla albastru cobalt cu dop cu picurator.
   
  Isopul Decumbens este folosit în mod tradițional pentru a facilita respiratia si a descongestiona caile respiratorii in stari de infectii respiratorii sau in manifestarile alergice ale febrei fanului. Datorita continutului in linalol si 1,8 cineol, are proprietati antiinfectioase, expectorante, anticatarale, mucolitice, neurotonice.
  Diferenta dintre Isopul Ct. 1,8 cineole si Isopul decumbens este altitudinea la care creste planta, primul creste la ses, al doilea la altitudini mai mari.
  A nu se confunda cu Hyssopus officinalis var. officinalis, care datorita compozitiei bogate in pinocamfona, izopinocamfona si tujona, poate fi neurotoxic si abortiv.
   
  Contraindicații si atentionari: De evitat in timpul sarcinii si alaptarii! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare: Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle de culpoare inchisa, ermetice, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 30°C.
  Disclaimer: Nu incurajam automedicatia!  Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune. Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati, site-uri de specialtate. Cititorii sunt sfatuiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul. Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
  Toate informatiile oferite pe site, sunt oferite în scop informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nici nu pot angaja responsabilitatea noastră.
   
Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab