Ulei esential de Ghimbir Bio

Ulei esential de Ghimbir Bio Zoom

Ulei esential de Ghimbir Bio

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 155
Folosit intern, uleiul esențial de ghimbir este un puternic tonic digestiv. Are efecte benefice pe toate planurile,fizic energetic se emotional.

Disponibilitate: In stoc

72,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Denumire botanică: Zingiber officinale Roscoe
  Familia botanică:  Zingiberaceae
  Parte a plantei utilizate: rozomi(radacina)
  Procesul de extracție: distilarea cu abur.
  Principalii constituenți chimici: germacrène D , alpha zingibérène ,beta sesquiphéllandrène ,camphène citral ,alpha farnesene .
  Notă: mijloc
  Intensitatea mirosului:  picant aromat,lamaioasa,usor balsamica.
  Tara de proveninta:Madagascar
  Cultura:Organica
  Calitate:Organica,certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
  100% complet (nu este decolorat,deterpenat sau rectificat )
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
   
  Cantitate:10 ml,ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
   
  Ghimbirul este o planta medicinala de la care se folosesc radacinile,utilizată pe scară largă in bucatarie în multe părți ale lumii pentru gustul său picant și proprietățile sale terapeutice. Folosit intern, uleiul esențial de ghimbir este un puternic tonic digestiv. Are efecte benefice pe toate planurile,fizic energetic se emotional.
   
  Uleiul esential de ghimbir este foarte concentrat in sesquiterpene (alfa-zingiberen, germacrene D, beta-bisabolen, ar-curcumen, beta-sesquiphellandrene). Aceste biomolecule îi conferă următoarele proprietăți principale:
  • tonic digestiv +++ (monoterpenele): uleiul esential de Ghimbir stimuleaza digestia si accelereaza metabolismul..
  • antiinflamator +++ (sesquiterpenele): uleiul esențial de Ghimbir calmeaza durerile articulare si musculare
  • antibacterian, antifungic + (carburi sesquiterpenice, carburi monoterpenice): uleiul esențial de Ghimbir  inhiba dezvoltarea germenilor  responsabili de multe infecții ORL și, de asemenea ihiba si cresterea si dezvoltarea ciupercilor ce provoaca candidoze.
   Traditional  uleiul esential de ghimbir este folosit impotriva constipatiei,in lipsa poftei de mancare,ca si afrodisiac,impotriva flatulentei,aerofagiei,balonarii,in artrita,osteoartrita,reumatism,in astenie,oboseala fizica si mentala,greata,varsaturi,rau de miscare,impotriva caderii parului,in bronsite,in entorse,dureri dentare.
  La nivel emotional ghimbirul ne ajuta sa ne impamantam,ne purifica la nivel energetic.Stimuleaza vitalitatea,longevitatea si aduce abundenta si bunastare.
  Sinergii speciale
  • in constipatie alaturi de tarhon,bergamota,coriandru
  • in lipsa poftei de mancare alaturi de piper negru,lamaie,cimbru linalool
  • in astenie sexuala alaturi de ylang(pentru femei) cabreuva(pentru barbati),verbena,scortisoara
  • in artrita asociat cu eucaliptul citriodora
  • in astenie,oboseala,alaturi de molidul negru
  • in greata,varsaturi,rau de miscare asociat cu lamaie,tarhon,menta
  • in bronsita alaturi de eucalipt globulus
  Contraindicații si atentionari:In aplicatii pe piele se foloseste maxim 20% diluat in ulei purtator,poate fi iritant in doze mai mari.Nu se recomanda in primele 3 luni de sarcina. Se utilizeaza cu precautie in cazul in care se face tratament cu anticoagulante sau inaintea unei operatii.
  A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Evitați contactul cu ochii. Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare:Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle inchise la culoare,inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 40°C.
  Disclaimer: Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune.Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati,site-uti de specialtate.Cititorii sunt sfaturiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul.Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
  Toate informatiile oferite pe site, sunt oferite în scop informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nici nu pot angaja responsabilitatea noastră.
   

  Raport de analiza GC-MS (gaz cromatograf,spectometrie de masa)

Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab