ulei esential de Eucalipt Radiata Bio

ulei esential de Eucalipt Radiata Bio Zoom

ulei esential de Eucalipt Radiata Bio

SKU: 010
Respirator,expectorant,antiseptic si imunostimulator,este prima alegere in infectii virale si raceli.

Disponibilitate: In stoc

41,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Denumirea botanica:Eucalyptus radiata
  Familia botanica:Myrtacee
  Parte a plantei folosite : frunze.
  Procesul de extracție: distilarea cu aburi
  Cultura :Organica,certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Culoare: incoloră.
  Notă: varf.
  Tara producatoare:Africa de Sud
  Intensitatea mirosului: intens ,camforat, proaspăt, puternic
  Principalii constituenți chimici: oxizi (1,8 cineol sau eucaliptol 60-70%), monoterpenoli (alfa-terpinol 10%, terpinen-4-ol), monoterpenali (geranial, mirtenal etc.), monoterpeni (alfa-pinen 5) %, beta-miren, sabinen), esteri (7% acetat de alfa-terpenil).
  Calitate:Organica,certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
  100% complet (nu este decolorat, nu este deterpenat, nu este rectificat ...)
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
   
  Cantitate:10 ml,ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
   
  Faimos pentru acțiunea sa asupra sistemului respirator, eucaliptul radiat este un antiviral eficient împotriva gripei și bronșitei. Cu o acțiune mai dulce și mai puțin expectorantă decât Eucalyptus globulus, este mai potrivit pentru copiii in uz extern sau difuzat în mediu pentru a purifica aerul.
  Diferenta dintre Eucalyptus radiata si  Eucalyptus Globulus  este data de cantitatea din compusul numit 1.8 cineol,compus ce îi da aroma specifica si propretati terapeutice. Eucaliptul radiat contine aproximativ 65% acest compus in timp de Eucaliptul globului contine pana la 85 %.
  Se combină bine cu:uleiuri esențiale cu proprietăți respiratorii, saro, eucalipt globulus,ravintsara,menta,pentru a crea sinergii care să fie difuzate în mediu pentru a purifica aerul, în special în perioadele de epidemie.Are o acțiune expectorantă mai delicata si mai putin iritanta decât Eucalyptus globulus și, prin urmare, este mai ușor de utilizat, mai ales în cazul unei tuse pline 
  .
  Proprietatile uleiului de eucalipt radiat:este expectorant,tonifiant,antiseptic,imunostimulant,antiviral,energizant,analgezic, antibacterian, antiinflamator, antiinfecțios, antimicrobian, antiparazitar, antireumatic,  antispasmodic, antitumoral, crește metabolismul, decongestionant respirator, echilibrant hormonal, expectorant, mucolitic, stimulent digestiv.ofera claritate mentala si deschide caile de comunicare cu cei din jur.
  Aplicatii practice si idei de folosire:
  Uleiul de eucalipt radiat este uleiul de prima alegere,mai ales in cazul copilasilor,inca de la primele simptome de gripa si raceala.Poate fi incorporat intr-o alifie sau crema si masat pe piept,sau frunte.Poate fi difuzat,cate 1 picatura pe fiecare metru patrat din mediul in care este difuzat,singur sau in combinatie cu alte uleiuri benefice in afectiuni respiratorii.
  Contraindicatii si atentionari:Posibil iritant pentru piele,se utilizeaza intotdeuna diluat pe piele.A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Evitați contactul cu ochii.Anumiți compuși naturali conținuți în acest ulei esențial pot prezenta un risc de alergie la anumite persoane sensibile atunci când uleiul esențial este încorporat într-o compoziție cosmetică (conform celui de-al 7-lea amendament al Directivei europene privind produsele cosmetice (2003/15 / CE) .Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare:
  Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle inchise la culoare,inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 40°C.
  Disclaimer: Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune.Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati,site-uti de specialtate.Cititorii sunt sfaturiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul.Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.

  Raportul de analiza GC-MS:

Opinii
  1. Excelent produs Review by Raluca BC

   Il folosim pentru difuzor si nu numai. In sezonul rece este de nelipsit din casa noastra! Va recomand cu caldura cand aveti nasul infundat! (Adaugat la 15.10.2023)

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab