Ulei esential de Catnip, bio

Ulei esential de Catnip, bio Zoom

Ulei esential de Catnip, bio

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 310
Catnip, cunoscut și sub numele de iarba matei, este o plantă erbacee din familia mentei, ale cărei frunze și flori emană un miros intens și plăcut. Conform mai multor studii stiintifice, uleiul esențial de Catnip este cel mai eficient repelent natural împotriva țânțarilor.

Disponibilitate: In stoc

115,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Denumirea latina: Nepeta cataria L. Ct.nepetalactone
  Alte denumiri: Catnip, Iarba matei
  Familia botanica: Lamiaceae
  Partea folosita: parti aeriene inflorite
  Cultura: organica
  Obtinut prin: distilare completa cu vapori de apa
  Tara de origine: Franta
  Miros: ierboasă, cu nuanțe ușor florale și subtil de mentă, cu usoare note de tutun
  Nota parfum: mijloc
  Principalii compusi biochimici: Nepetalactonă , Nepetalactonă II , Beta-Cariofilenă , Trans-Beta-Ocimenă
  Cultura: organica
  Calitate: Organica, certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
  100% complet (nu este decolorat, nu este deterpenat, nu este rectificat )
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
  Cantitate:10 ml, ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
   
  Catnip, cunoscut și sub numele de iarba matei, este o plantă erbacee din familia mentei, ale cărei frunze și flori emană un miros intens și plăcut. Conform mai multor studii stiintifice, uleiul esențial de Catnip este cel mai eficient repelent natural împotriva țânțarilor, chiar mai puternic decât celebrul insecticid chimic DDT, creat de armata americană, dar interzis în anii 1980 pentru efectele sale toxice asupra organismului uman.
   
  Contraindicații si atentionari: De evitat în timpul sarcinii! De evitat de persoanele cu astm sau epilepsie! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare: Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle inchise la culoare, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5°C si 30°C.
  Disclaimer: Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune. Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati, site-uri de specialtate. Cititorii sunt sfatuiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul. Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
   
Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab