Ulei esential de Arborvitae (Tuia) Bio

Ulei esential de Arborvitae (Tuia) Bio Zoom

Ulei esential de Arborvitae (Tuia) Bio

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 166
Uleiul esential de tuia este un exceptional antiinfectios,antioxidant,antitumoral,antiviral

Disponibilitate: In stoc

48,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Denumire botanică: Thuja plicata Var.atrovirens
  Familia botanică: Cupressaceae
  Parte a plantei utilizate: lemn si mladite cu tot cu frunze
  Procesul de extracție: distilarea cu aburi
  Principalii constituenți chimici: alpha-thuyone,beta thuyone,sabinene,alpha –pinene,beta-myrcene
  Intensitatea mirosului: intens,de conifere,camforos,usor dulce
  Nota:de varf
  Se combina bine cu:mesteacan,cedru,eucalipt,portocala,lavanda,tamaie,manuka,smirna
  Tara de proveninta:Franta
  Cultura:Organica,certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Calitate:Organica,certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
  100% complet (nu este decolorat,deterpenat sau esterectificat )
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
  Cantitate:10 ml,ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
   
  Uleiul esențial de tuia este extras din arborele de  tuia, cunoscut științific sub numele de Thuya plicata ,un conifer din familia cupresaceelor,cu frunze vesnic verzi. Frunzele de tuia zdrobite emană un miros plăcut, care seamănă oarecum cu cel al frunzelor de cedru ,dar mai dulce,mai floral,miros provenit de la componentul principal si anume tuyona.
  Părintele homeopatiei, Samuel Hahnemann (1755-1843), a introdus pentru prima dată în Europa calitățile medicinale ale plantelor sub forma unei tincturi, iar în 1875 doi medici germani (Brecher și Mohnike) au scris despre incredibilele puteri vindecătoare ale arborelui de Thuja,în special în cazuri privind tumori și excrescențe cutanate. Amândoi au remarcat cât de repede pielea se repara si se vindeca ,in cateva zile,inflamatiile si excrescentele dispar fara urma.Mai apoi,extractele din tuia au fost intens recomandate impotriva verucilor .
   
  Proprietati
  Uleiul esential de Thuya plicata este analgezic, antiartritic, antibacterian, anticarcinogen, antifungic, antihistaminic, antiinfectios, antioxidant, antitumoral, antiviral, astringent,detoxifiant,dezinfectant,diuretic,emenagog,expectorant,imunostimulator,repelent insecte,neurotonic,stomahic,vermifug.
  Utilizari traditionale:
  • Candida si infectii fungice
  • Virusuri de tot felul
  • Herpes si veruci
  • Probleme respiratorii
  • Repelent insecte
  • Suport in boli tumorale
  • Stimulant
  • Excrescente pe piele
  • Ca si antibacterian
  • Suport imunitar
  • Meditatie –induce sentimentul de calm si liniste
  Precautii si contraindicatii:De evitat în timpul sarcinii.A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Evitați contactul cu ochii. Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare:Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle inchise la culoare,inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 40°C.
  Disclaimer: Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune.Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati,site-uti de specialtate.Cititorii sunt sfaturiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul.Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
  Toate informatiile oferite pe site, sunt oferite în scop informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nici nu pot angaja responsabilitatea noastră.
   
Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab