Ulei esential de Amyris, bio

Ulei esential de Amyris, bio Zoom

Ulei esential de Amyris, bio

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 304
Este decongestionant limfatic și venos prin excelenta, adaptogen pozitivant, util în convalescență, angoase și oboseală, creează un mediu ideal pentru relaxare și meditație, amelioreaza functia cognitiva.

Disponibilitate: In stoc

55,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Denumirea latina: Amyris balsamifera
  Alte denumiri: Santal Amyris, Santal de Haiti
  Familia botanica: Rutaceae
  Partea folosita: lemn
  Cultura: organica
  Obtinut prin: distilare cu vapori de apa
  Tara de origine: Haiti
  Miros: lemnos, moscat cald-dulceag
  Nota parfum: baza
  Principalii compusi biochimiciValerianol, Elemol, 7 epi-alpha-Eudesmol, 10 epi-gamma-Eudesmol, beta-Eudesmol
  Cultura: salbatica
  Calitate:Organica, certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
  100% complet (nu este decolorat, nu este deterpenat, nu este rectificat )
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
  Cantitate:10 ml, ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
   
  Uleiul esential de Amyris, numit si santal de Haiti,  este decongestionant limfatic și venos, poate echilibra circulația periferică, este adaptogen
  pozitivant, util în convalescență, angoase și oboseală, creează un mediu ideal pentru relaxare și meditație, amelioreaza functia cognitiva, este imunostimulant si afrodisiac.
   
  Contraindicații si atentionari: De evitat in timpul sarcinii si alaptarii! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare: Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle de culpoare inchisa, ermetice, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 30°C.
  Disclaimer: Nu incurajam automedicatia!  Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune. Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati, site-uri de specialtate. Cititorii sunt sfatuiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul. Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
  Toate informatiile oferite pe site, sunt oferite în scop informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nici nu pot angaja responsabilitatea noastră.
Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab