Ulei esential de Ahibero, bio

Ulei esential de Ahibero, bio Zoom

Ulei esential de Ahibero, bio

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 305
Uleiul esential de Ahibero este un ulei prin excelenta, antifungic, antimicotic pe toate tipurile de micoze, cutanate, unghiale, bucale. este bactericid, virucid si tonic imunitar.

Disponibilitate: In stoc

58,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Denumirea latina: Cymbopogon giganteus
  Alte denumiri: Bokabe, Lemongrass gigant de Madagascar
  Familia botanica: Poaceae
  Partea folosita: parti aeriene
  Cultura: organica
  Obtinut prin: distilare cu vapori de apa
  Tara de origine: Madagascar
  Miros: proaspăt, piperat, ușor moscat
  Nota parfum: varf
  Principalii compusi biochimici: Trans-p-1,7-mentha-8,9-dien-2-ol, Cis-p-mentha-2,8-dien-1-ol, Limonene, carvone, trans-carvéol
  Cultura: organica
  Calitate:Organica, certificat de Ecocert FR-BIO-01
  Ulei esențial definit botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (fără alte uleiuri esențiale conexe)
  100% complet (nu este decolorat, nu este deterpenat, nu este rectificat )
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
  Cantitate:10 ml, ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
   
  Proprietati
  Uleiul esential de Ahibero este un ulei prin excelenta, antifungic, antimicotic pe toate tipurile de micoze, cutanate, unghiale, bucale. Este bactericid, virucid, astringent cutanat, antiinflamator in afte, infectii orale, dermatite infectioase, herpes. La nivel digestiv este benefic in constipatie, aerofagie, diverse probleme metabolice.
  Este antiinflamator si tonic imunitar.
  La nivel psiho-emotional curata corpul si mintea de emotii negative si te ajuta sa vezi realitatea in tonuri mai pozitive.
   
  Contraindicații si atentionari: De evitat in timpul sarcinii si alaptarii! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare: Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle de culpoare inchisa, ermetice, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 30°C.
  Disclaimer: Nu incurajam automedicatia!  Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune. Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati, site-uri de specialtate. Cititorii sunt sfatuiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul. Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
   
Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab