Sinergie Chakre-Manipura-Plexul Solar

Sinergie Chakre-Manipura-Plexul Solar Zoom

Sinergie Chakre-Manipura-Plexul Solar

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 064
Sinergie Chakre-Manipura-Plexul Solar

Disponibilitate: In stoc

39,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Cuvântul chakră înseamnă roată în sanscrită, o limbă sacră a hinduismului și a budismului.
  Primele scrieri despre chakre sunt datate aproximativ în anul 1000 î.Hr., iar originile provin din Hinduism. Chakrele și centrii energetici sunt concepte ale pranei din Ayurveda ( medicina indiană) și ale Qi-ului din medicina chineză.
  Fiecare dintre noi are șapte chakre primare. Chakrele sunt, uneori, denumite centre de energie sau vortexuri. Fiecare chakră seamănă cu o roată colorată care se rotește în direcția acelor de ceasornic și fiecare rotire are o frecvență diferită.
  Chakrele nu sunt vizibile cu ochiul liber și interconectează sinele nostru fizic, emoțional și spiritual. Fiecare dintre cele șapte chakre este legată direct de o anumită zonă și de un anumit centru nervos al corpului.
  Fiecare dintre chakre absoarbe și filtrează energia pe care o emitem prin gândurile și acțiunile noastre, precum și energia provenită din gândurile și acțiunile tuturor celor cu care intrăm în contact.
  Atunci când energia pe care o emitem noi sau cei cu care întrăm în contact este de frecvență joasă una dintre chakre se poate dezechilibra și începe să se rotească prea lent sau prea repede.
  Atunci când o chakră nu este echilibrată, ea poate afecta regiunea fizică a corpului de care este legată și poate produce efecte și simptome negative atât asupra corpului fizic cât și  asupra sinelui spiritual și emoțional.Chakrele sunt centre de energie din corpul subtil care distribuie fluxul de ,,prana˝ sau energie în corpul nostru. Începând de la baza coloanei vertebrale și  până la coroana capului, chakrele îți influențează sănătatea și bunăstarea generală.
   
  Chakra Plexului Solar
   
  Profită de puterea ta personală și descoperă puterea celei de-a treia chakre.
   Chakra Plexului Solar  influențează puternic identitatea noastră și sentimentul de stimă de sine. Dezechilibrul acestui centru energetic poate duce de la stima de sine scăzută, până la un comportament egoist sau arogant.
  Vitalizează sistemul nervos simpatic (care activează involuntar mușchii ce mobilizează corpul pentru acțiune). 
  Aceasta chakră înregistrează emoţii ce pot încorpora atât sentimente din corpul emoțional, cât și gânduri concrete din corpul mental .
  Situat în abdomenul superior la doi centimetri deasupra ombilicului, chakra Plexului Solar este a treia dintre cele șapte chakre. Numele sanscrit se traduce prin „bijuterie strălucitoare”, un nume potrivit pentru această chakră. Această chakră este nucleul personalității și identității tale. Când este echilibrată, această chakră permite sinelui tău autentic să strălucească puternic.
  Chakra plexului solar este situată deasupra buricului și se extinde până la stern. Aceasta formează cele mai profunde conexiuni cu voința, autodisciplina și stima de sine. Chakra plexului solar întruchipează potențialul tău nelimitat de a transforma gândul sau inerția în acțiune.
  Chakra plexului solar este sursa puterii și încrederii tale personale. Acest lucru vă permite să descoperiți cine sunteți cu adevărat și să lăsați autenticitatea să înflorească. O chakră echilibrată a plexului solar vă oferă capacitatea de a depăși frica, de a vă stăpâni gândurile și de a face alegeri conștiente.
  Chakra plexului solar vă ajută să vă creșteți încrederea și vitalitatea. Acest lucru vă împuternicește să vă urmați adevărata cale și să creați viața dorită. Când este echilibrată, chakra plexului solar vă permite să profitați de puterea personală, să vă dezvoltați sinele autentic și să vă asumați responsabilitatea pentru viața voastră.
  Caracteristici cheie ale chakrei plexului solar
  Identitate - Ca nucleu al personalității și identității, chakra plexului solar vă permite să înfloriți în sinele vostru autentic și să descoperiți cine sunteți cu adevărat.
  Puterea personală - Chakra plexului solar este sursa puterii tale personale. Acest lucru vă împuternicește să vă controlați gândurile, emoțiile și acțiunile.  
  Voință - Lucrând cu puterea voastra personală, chakra Plexului Solar vă oferă voința și autodisciplina pentru a face lucrurile asa cum le doriti
  Încredere - Chakra plexului solar este responsabilă de respectul de sine și de modul în care te privești. De asemenea, îți oferă încredere în a lua decizii și a te simți sigur de sine.
  Intenție și acțiune - chakra plexului solar vă oferă puterea de a vă transforma gândul în acțiune.
  Dezechilibru Chakra Plexului Solar
  Sistemul de chakre distribuie fluxul de prana sau energie pe tot corpul tău subtil. Stresul, boala, supărarea emoțională sau conflictele pot provoca blocaje sau dezechilibre în sistemul tau de chakre. Toate cele șapte chakre sunt interconectate; atunci când o chakră experimentează un blocaj sau un dezechilibru, aceasta îi afectează pe toate celelalte. Această întrerupere a energiei vă poate face să sufere mintea, corpul și spiritul.
  Când chakra plexului solar este dezechilibrată, aceasta poate aduce o lipsă de control în viața ta, precum și o pierdere de identitate. Dacă munciti pentru a deveni un lider,la imbunatatirea stimei de sine sau încercarea de a vă descoperi sinele autentic, este important să vă deschideți și să vă echilibrați chakra plexului solar.
  Chakra subactivă a plexului solar
  Atunci când o chakră este subactivă, aceasta înseamnă că chakra se confruntă cu un blocaj sau nu distribuie fluxul de energie, ceea ce vă poate afecta bunăstarea generală.
  Când chakra plexului solar este subactivă, este posibil să experimentați un sentiment de lipsă de control și de scop în viață. Când chakra plexului solar devine blocată, aceasta duce adesea la probleme emoționale, variind de la senzația de neputință până la îndoiala de sine.
  Cum  recunoașteți dacă chakra plexului solar este subactivă: Emite judecăți, critic, absolutist în atitudine, plănuiește întotdeauna și nu se manifestă mai niciodată, încăpățânat,are întotdeauna nevoie mare de schimbare, de variații,stimă de sine scazută,lipsa scopuluiin viata.
  Chakra plexului solar hiperactiv
  Când o chakră este hiperactivă, înseamnă că chakra distribuie prea multă energie. Funcționează în exces și aduce dezechilibru în chakră. Când chakra voastră solară este hiperactivă, aceasta vă afectează starea generală de bine.
  Prea mult din orice nu este niciodată bine. Când chakra plexului solar este hiperactivă, este posibil să vă confruntați cu probleme cum ar fi dorința de control asupra celorlalți și judecarea prea aspră,s-ar putea să vă simțiți deosebit de critic și încăpățânat.
  Semne ale unei chakre a plexului solar hiperactiv: Se simte lipsit de recunoaștere, distant, se simte izolat, înfricoșat să afle lucruri noi, probleme psihosomatice,incapatanare excesiva,furie si agresiune,dorinta de a-i controla pe ceilalti.
  Cum se echilibrează Chakra Plexului Solar
  Echilibrarea chakrelor este procesul de restabilire a fluxului armonios și echilibrat de prana sau energie în tot corpul. Chakrele tale sunt în continuă fluctuație. Dar cum îți echilibrezi chakra plexului solar?
  Există multe modalități diferite de a restabili echilibrul chakrelor tale. Ceea ce funcționează pentru dvs. s-ar putea să nu funcționeze pentru altul. Asigurați-vă că găsiți o modalitate care funcționează pentru dvs. Ascultă-ți corpul și găsește calea potrivita pentru tine.
  Modalități de a vă echilibra chakra plexului solar
  Experiențe noi - Chakra plexului solar vă ajuta să vă descoperiți sinele autentic și să vă găsiți adevăratul scop în viață. A ieși în afara zonei de confort și a experimenta noi hobby-uri, culturi și idei vă poate ajuta să deschideți și să aduceți echilibru chakrei plexului solar.
  Ieșiți afară - Chakra plexului solar este puternic influențată de elementul focului. A ieși afară în zilele însorite vă poate ajuta să deschideți și să restabiliți echilibrul celei de-a treia chakre. A face o plimbare, a medita sau pur și simplu a face plajă poate permite curgerea energiei plexului solar.
  Meditatie pentru echilibrarea Chakrei Plexului Solar - Meditația joacă un rol important în restabilirea echilibrului chakrelor. Tehnicile de meditație ale chakrelor sunt similare tehnicilor tradiționale de meditație, dar se concentrează pe o anumită zonă a corpului. Mai jos este o tehnică simplă de meditație pentru a ajuta la echilibrarea chakrei plexului solar.
  Așezați-vă cu umerii înapoi și coloana vertebrală drept. Relaxați-vă mușchii în timp ce închideți ochii și respirați profund. Inspirați prin nas și expirați prin gură.
  Concentrați-vă atenția asupra locației chakrei plexului solar: abdomenul, la câțiva centimetri deasupra buricului.
  Deoarece chakra plexului solar este legată de culoarea galben, imaginați-vă o strălucire galbenă deasupra buricului, extinzându-se încet până la fundul  cutiei toracice și făcând întreaga zonă caldă și relaxată.Ramaii în această senzație timp de 3-5 minute.
  Când sunteți gata, deschideți încet ochii. Puteți urma cu afirmații pozitive.
  Afirmațiile pozitive-Afirmațiile sunt o modalitate pozitivă de a vindeca programarea negativă care poate fi încorporată în corpul tău subtil. 
   
  Aromaterapia pentru chakra plexului solar . Aromaterapia poate fi un instrument puternic și simplu de utilizat  ce restabilește echilibrul  chakrei Plexului Solar.Utilizați uleiuri esențiale cu arome echilibrante care promovează sentimentele de încredere, curaj și motivație Acestea sunt:piper,cedru,scortisoara,ghimbir,grepfruit,lamaie,geranium,lamaie,lemongrass,vetiver,tangerine,cardamom,chiparos,bergamot,musetel roman,smirna,lemn de trandafir,
   
  Amestecul nostru pentru alinierea si echilibrarea chakrei Plexului Solar sunt: Bergamot,Tamaie,Vetiver,Musetel roman,Lemn de trandafir,LSmirna Lamaie,ulei de cocos fractionat.
   
  Mod de ambalare:recipient roll-on cu bila de metal,din sticla ambra cu un volum de 10 ml.
  Cum se foloseste: Pur și simplu aplicați Sinergia Chakra Plexul Solar pe abdomen, la doi centimetri deasupra ombilicuui,pana la stern.
  Reaplicați de mai multe ori pe zi, după cum este necesar.
  Simtiti-va liberi sa completati amestecul cu orice credeti ca vi se potriveste.
Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab