Absolut de Vanilie,Bio
Descrierea produsului
Detalii
Denumire botanică: Vanilla planifolia
Familia botanică:OrchidaceaeParte a plantei folosite : pastai de vanilieProcesul de extracție : extractie specifica Notă: bazaIntensitatea mirosului : mediu spre mare.Culoare: lichid maroniu,vascos cu miros intens de vanilieSe amestecă bine cu majoritatea uleiurilor esențialeConstituenți chimici principali : vanilina,acid vanilicCultura:Organica
Certificari: certificat Ecocert FR-BIO-01 Tara de origine:MadagascarCalitate:organicaCantitate:5 ml,ambalat in sticla de culoarea albastra cu dop cu picurator. Absolutul de vanilie nu este recomandat in aparatul de aromaterapie,deoarece in procesul de extractie sunt separate atat fractii volatile cat si nevolatile.Se pot realiza insa diferite combinatii cu uleiuri esentiale si absolut de vanilie,ce se pot aplica pe piele.Este divin adaugat in diferite compozitii parfumate,in cosmetice,in combinatie cu alte uleiuri esentiale ,se combina foarte bine cu majoritatea aromelor,avand o nota de mijloc.Se poate folosi ca si parfum natural de vanilie sau se poate asocia cu alte uleiuri esentiale.Se poate adauga in dierite compozitii cosmetice sau se pot crea parfumuri in baza de ulei. Vanilia este o orhidee indigenă originară din Mexic. Cultivarea sa s-a răspândit treptat în mai multe țări și a devenit cel mai apreciat condiment universal. Madagascar este astăzi cel mai mare producător mondial de păstăi de Vanilla planifolia și calitatea sa „Bourbon” este cea mai apreciată. Oleorasina noastra de vanilie provine din faimosul triunghi al vaniliei din nord-estul Madagascarului de la producatori cu traditie si renume,este certificata bio si contine un procent extrem de mare de vanilina,ce ii da un miros absolut divin si intens,dat totodata dulce si suav. Spre deosebire de uleiurile esentiale care sunt analizate prin metoda gaz cromatograf si spectometrie de masa,absolutele si oleorasinile sunt analizate pentru a li determina constituientii princpali prin metoda numita HPLC,High Performance Liquid Chromatography,adica cromatografie in faza lichida de inalta performanta,constituientii principali nefiind volatili.High Performance Liquid Chromatography :
Familia botanică:OrchidaceaeParte a plantei folosite : pastai de vanilieProcesul de extracție : extractie specifica Notă: bazaIntensitatea mirosului : mediu spre mare.Culoare: lichid maroniu,vascos cu miros intens de vanilieSe amestecă bine cu majoritatea uleiurilor esențialeConstituenți chimici principali : vanilina,acid vanilicCultura:Organica
Certificari: certificat Ecocert FR-BIO-01 Tara de origine:MadagascarCalitate:organicaCantitate:5 ml,ambalat in sticla de culoarea albastra cu dop cu picurator. Absolutul de vanilie nu este recomandat in aparatul de aromaterapie,deoarece in procesul de extractie sunt separate atat fractii volatile cat si nevolatile.Se pot realiza insa diferite combinatii cu uleiuri esentiale si absolut de vanilie,ce se pot aplica pe piele.Este divin adaugat in diferite compozitii parfumate,in cosmetice,in combinatie cu alte uleiuri esentiale ,se combina foarte bine cu majoritatea aromelor,avand o nota de mijloc.Se poate folosi ca si parfum natural de vanilie sau se poate asocia cu alte uleiuri esentiale.Se poate adauga in dierite compozitii cosmetice sau se pot crea parfumuri in baza de ulei. Vanilia este o orhidee indigenă originară din Mexic. Cultivarea sa s-a răspândit treptat în mai multe țări și a devenit cel mai apreciat condiment universal. Madagascar este astăzi cel mai mare producător mondial de păstăi de Vanilla planifolia și calitatea sa „Bourbon” este cea mai apreciată. Oleorasina noastra de vanilie provine din faimosul triunghi al vaniliei din nord-estul Madagascarului de la producatori cu traditie si renume,este certificata bio si contine un procent extrem de mare de vanilina,ce ii da un miros absolut divin si intens,dat totodata dulce si suav. Spre deosebire de uleiurile esentiale care sunt analizate prin metoda gaz cromatograf si spectometrie de masa,absolutele si oleorasinile sunt analizate pentru a li determina constituientii princpali prin metoda numita HPLC,High Performance Liquid Chromatography,adica cromatografie in faza lichida de inalta performanta,constituientii principali nefiind volatili.High Performance Liquid Chromatography :

Opinii
Adaugati un comentariu
Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati