Dupa o munca de mai bine de 10 ani cu uleiurile esentiale,dupa ce le-am aflat tainele si puterile si am testat sute (poate chiar mii....) de mostre de la distilerii din intreaga lume,s-a nascut Euflora.

Cu drag de natura si de oameni,am ales doar sursele sustenabile,care practica cometul echitabil,plantele sunt crescute si distilate corect si cu grija si au rapoarte GC/MS. Testele GC / MS verifică puritatea și calitatea uleiurilor esentiale, astfel încât spunem 


Garantam puritate 100% fara aditivi de nici un fel,toate uleiurile noastre au certificate de puritate si certificate de origine, certificate bio,adica sunt obtinute din agricultura biologica,sunt uleiuri HEBBD,uleiuri esentiale definite botanic si biochimic,Mai mult decat atat,daca vrei sa le folosesti in scop cosmetic,sunt certificate IFRA,pentru aplicare pe piele.asumat că uleiurile noastre sunt 100% pure și autentice,de calitate premium.Colaboram direct cu distilerii,fara intermediari,pentru a oferi cel mai bun produs la cel mai corect pret posibil.

Pentru informarea corecta a celui ce vrea sa foloseasca uleiurile noastre,infomatiile oferite sunt din literatura de specialitate,tratate si carti de referinta in aromaterapie.

Toate uleiurile noastre sunt de grad terapeutic,de cea mai inalta calitate posibila,la un pret corect .

Sunt distilate la presiune joasa,corect , cu respect si grija, pentru a beneficia de potentialul lor maxim.

Promisiunea noastra este :pur, natural, terapeutic.