Aromasept,sinergie uleiuri esentiale bio

Aromasept,sinergie uleiuri esentiale bio Zoom

Aromasept,sinergie uleiuri esentiale bio

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 245
Aromasept este o sinergie de trei uleiuri esentiale organice,bio,puternic antiseptice,antibacteriene si antiinfectioase,sustine imunitatea organismului si imbunatateste capacitatea de aparare in fata agresorilor externi.

Disponibilitate: In stoc

59,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  O sinergie de uleiuri esentiale este un amestec de  doua sau mai multe uleiuri esentiale.Cea mai veche atestare a utilizarii in sinergie a substantelor aromate este consemnata in Farmacopeea Egiptului antic,in jurul anilor 1500 i.Hr.,cand tamaia era amestecata cu smirna.Crearea unei sinergii consta în identificarea proprietatilor cautate pentru o anumita problema și selectarea mai multor uleiuri care pot satisface aceasta nevoie. Pe langa combinarea efectelor lor, uleiurile esentiale se sustin si se completeaza reciproc și, astfel, se dovedesc a fi mai eficiente împreuna decat separat. Acesta este principiul din spatele unei sinergie: armonizarea proprietatilor pentru a crea un efect combinat imbunatatit,efectul intregului este mai mare decat efectul  partilor componente.
  Aromasept este o sinergie de trei uleiuri esentiale organice,bio,puternic antiseptice,antibacteriene si antiinfectioase,sustine imunitatea organismului si imbunatateste capacitatea de aparare in fata agresorilor externi.
   
  Contine 100% uleiuri esentiale organice,pure,calitate farmaceutica de Lamaie(Citrus limon),Oregano (Origanum compactum),Cimbru (Thymu vulgaris ) .
  Cultura:Organica,alimentara
  Calitate:toate uleiurile din sinergie sunt din cultura organica,certificat de Ecocert FR-BIO-01
  100% Uleiuri  esențiale definite botanic și biochimic (HEBBD)
  100% pur (nu este diluat cu uleiuri baza,purtatoare)
  100% complet (nu este decolorat,deterpenat sau rectificat )
  100% natural (nu este denaturat cu molecule sintetice)
  Cantitate:10 ml,ambalat in sticla ambra cu dop cu picurator.
   
  Este o sinergie ideala pentru difuzare ,pe perioade scurte,in perioadele de viroze,gripe,raceli,purifica aerul si dezinfecteaza.
  Are o aroma picanta,condimentata,medietraneeana.
   
  De ce aceste uleiuri:
  • Uleiul esențial de lamaie are un miros proaspat,verde, tonic. Este foarte versatil și util ca tonic antiinfecțios, hepatic, digestiv și venos, purificator și antiseptic al aerului.
  • Oregano compact este antiinfectios cu spectru foarte larg,cu efect antibacteria si antibiotic in toate tipurile de infectii ,oriunde sunt ele localizate,in infectii respiratorii,sinuzite,bronsite,laringite,traheite,in infectii urinare,pielonefrite,cistite,uretrite,in infectii intestinale,gastroenterite,parazitoze intestinale,in infectiile pielii,abcese,furuncule,plagi, infectate. Este puternic dezinfectant,mucolitic,immunostimulant,tonic general.
  • Uleiul esențial de cimbru CT.thymol este un ulei anti-infectios de exceptie,sustine stimularea sistemului imunitar, fiind un ulei care întărește organismul pe toate planurile.
  Contraindicații si atentionari:De evitat în timpul sarcinii si alaptarii!  A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare:Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle inchise la culoare,inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 30°C.
  Disclaimer: Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune.Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati,site-uri de specialtate.Cititorii sunt sfatuiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul.Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab