Absolut de trandafir

Absolut de trandafir Zoom

Absolut de trandafir

Fii primul care comenteaza acest produs

SKU: 213
Suav,dulce,bogat,opulent,regina florilor,trandafirul,te va fermeca si te va cuceri de la prima atingere

Disponibilitate: Nu se afla in stoc

230,00 RON
Descrierea produsului

  Detalii

  Absolutul de Trandafir este extras din florile proaspete de Rosa Damascena. Procesul de extractie este cu solvent,cel mai des utilizat solvent fiind alcoolul etilic. Din procesul primar de extractie se obtine mai intai concretul de trandafir,apoi se elimina complet solventul ramanand practic un extract moale de trandafir numit absolut,un extract foarte concentrat si usor vascos,un extract total de trandafir.
  Absolutul nostru de trandafir este de calitate premium,cu miros intens si real de trandafir,100% pur.
   
  Denumire botanica: extract absolut din flori de Rosa Damascena
  Alte denumiri utilizate: esență de trandafiri, ulei de roze, rose otto
  Miros specific floral, intens, bogat
  Nota parfumului: de mijloc
  Calitate: absolut pur și natural, nedenaturat, nerectificat, fără molecule de sinteză
  Ambalaj:5 ml,ambalat in sticla albastru cobalt cu picarator.
   
  Uleiul esential de trandafir este diferit de absolutul de trandafir atat ca si compozitie cat si ca metode de extractie.Uleiul esential se extrage prin distilare cu vapori din flori ,uleiul obtinut fiind de culoare deschisa,foarte fluid la temperatura camerei,la temperaturi scazute se cristalizeaza.Are un miros pronuntat de trandafir.Pentru extragerea unui singur kilogram de ulei sunt necesare 3500 de kg de petale de trandafir.
  Este unul din cele mai scumpe uleiuri esentiale din lume.
  Absolutul de trandafir este mai vascos,de culoare portocaliu-rosietica  intensa,  are un parfum  puternic și sofisticat de trandafir.
  Absolutul de trandafir este perceput ca avand o aroma mai puternica si mai apropiata de floarea proaspata de trandafir,comparativ cu uleiul esentialAbsolutul de trandafir nu este recomandat in aparatul de aromaterapie,deoarece in procesul de extractie sunt separate atat fractii volatile cat si nevolatile.Se pot realiza insa diferite combinatii cu uleiuri esentiale si absolut de trandafir,ce se pot aplica pe piele.Este divin adaugat in diferite compozitii parfumate,in cosmetice,in combinatie cu alte uleiuri esentiale ,se combina foarte bine cu majoritatea aromelor,avand o nota de mijloc.
  Se poate folosi ca si parfum natural de trandafir sau se poate asocia cu alte uleiuri esentiale.
  Se poate adauga in dierite compozitii cosmetice sau se pot crea parfumuri in baza de ulei.
   La nivel emotional:
   
  • armonizant psiho-emoțional
  • este recunoscut pentru proprietățile afrodisiace, este de ajutor în caz de frigiditate, libidou scăzut
  • ajută în caz de lipsă de încredere
  • are un efect de stimulare a stării de bine
  • induce o stare de relaxare și de optimism
   
  Contraindicații si atentionari:De evitat în timpul sarcinii! A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Evitați contactul cu ochii! a n u se folisi la copii sub 6 ani!Ca regulă generală, efectuați întotdeauna un test de aplicare a preparatului dvs, în pliul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de a-l utiliza.
  Conditii de pastrare si depozitare:Uleiurile esentiale sunt sensibile la actiunea razelor ultraviolete, iar constituientii lor se pot  evapora progresiv, daca nu sunt pastrate in conditii optime. Este foarte important ca uleiurile esentiale sa fie pastrate in sticle inchise la culoare,inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre  5°C si 40°C.
  Disclaimer: Informatiile oferite pe site sunt doar pentru scopuri educationale, nu sunt destinate sa trateze, sa vindece, sa previna sau sa diagnosticheze vreo boala sau afectiune.Acestea sunt sugestii privind utilizarea ca si remedii pentru toate tipurile de probleme fizice, mentale, emotionale si spirituale. Informatiile de pe acest site provin din carti de aromaterapie, studii stiintifice, articole scrise de aromaterapeuti consacrati,site-uti de specialtate.Cititorii sunt sfaturiti sa foloseasca cu discernamant aceste informatii, deoarece fiecare raspunde diferit la utilizarea uleiurilor esentiale. Studiati intotdeauna cu atentie informatiile, recomandarile si contraindicatiile uleiurilor esentiale, atunci cand alegeti sa le folositi, iar daca aveti nelamuriri, consultati medicul sau terapeutul.Uleiurile esentiale nu sunt recomandate ca inlocuitor al medicamentelor eliberate de medicul dumneavoastra curant.
  Toate informatiile oferite pe site, sunt oferite în scop informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nici nu pot angaja responsabilitatea noastră.

  Raport de analiza GC-MS

Opinii

  Adaugati un comentariu

  Pentru a lasa un comentariu este necesar sa fiti autentificat. Va rugam, sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Etichete produs

  Folositi spatii pentru separarea etichetelor.

CMS tab